Köpvillkor

Våra köpvillkor gäller för alla inköp av varor på webbutiken www.sorsand.com, vilken tillhör Sørsand AB, Östermalmstorg 2, 114 42 Stockholm, Sweden. Organisationsnummer 556559-0097. Dessa köpvillkor jämte varje avtal om köp som ingås på webbplatsen är underkastade svensk rätt.

Dessa köpvillkor godkänns av dig som kund när du gör ett köp och kommer alltid att finnas tillgängliga på vår webbutik. Läs igenom dem noga.

Vid frågor eller funderingar KLICKA HÄR

ändringar av köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och revidera dessa villkor och bestämmelser. När vi gör en sådan revidering kommer vi också att ändra det datum som anges efter senast uppdaterad längst ned i detta dokument. Väsentliga ändringar kommer att tillkännages på sorsand.se.

skydd för personuppgifter

Personuppgifter som lämnas vid köp på webbsidan behandlas konfidentiellt och används enbart för att order ska kunna skickas till rätt adress. Uppgifterna lämnas inte ut vidare, allt enligt PUL personuppgiftlagen.

priser och betalning

Priserna är i SEK och moms, för närvarande 25%, är inräknad i priset. Sørsand reserverar sig prisförändringar som vi inte kan råda över. Priserna gäller på hemsidan och kan skilja sig från butikspriserna. Priset syns alltid i varukorgen då du ska utföra ditt köp.

Sørsand reserverar sig även för plötsliga höjningar av världsmarknadspriser på guld och diamanter.

säker betalning

Vi sparar eller lagrar aldrig någon kreditkortsinformation. Vi använder oss av extern betalningslösning, Klarna. D0k hanterar kreditkortsinformation och använder sig av teknik som tillåter identifikation om kreditkortsinnehavararen.

För vidare frågor om hur våra partners hanterar information, vänligen kontakta Klarna.

ångerrätt

Sørsand tillämpar distans- och hemförsäljningslagen, 2 kap. 4-5 paragrafen, vilket innebär att du inte kan erbjudas ångerrätt eftersom alla våra varor specialtillverkas på beställning.

personuppgifter i anslutning vid köp

I anslutning till köp på vår webbplats ber vi er registrera er och skapa ett konto, eftersom samtliga uppgifter behövs för att kunna verkställa beställningen. Uppgifterna används enbart till handläggning i anslutning av beställningen.